Over BVL Bouwadvies

BVL Bouwadvies – Uw Partner voor Funderingsonderzoeken en Herstelbegeleiding. Bij BVL Bouwadvies hebben wij meer dan 35 jaar ervaring in de funderingsbranche, waarbij wij ons hebben gespecialiseerd in funderingsonderzoeken en het begeleiden van herstelwerkzaamheden. Ontdek hoe ons deskundige team u kan ondersteunen bij uw bouwprojecten.

35 JAAR ERVARING IN DE FUNDERING

Met meer dan 35 jaar ervaring is BVL Bouwadvies een vertrouwde naam in de funderingsector, actief in regio Zuid-Holland en specifiek in plaatsen zoals Rotterdam, Woerden, Haarlem, Friesland, Zaanstad, Emmen en Gouda. Ontstaan uit vooraanstaande adviesbureaus H. van den Berg Management Consultancy BV en BouwManagement Van Lier, hebben wij ons gespecialiseerd in funderingsonderzoeken, herstelbegeleiding en bouwadvies. Onze geschiedenis en expertise vormen de pijlers waarop wij nauwkeurige analyses en doeltreffende oplossingen leveren die onze klanten kunnen vertrouwen. Bij BVL Bouwadvies streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van waardevol advies en ondersteuning bij al hun bouwprojecten.

ONZE DIENSTEN...

Voor zowel woningen op staal als op palen kunnen wij funderingsonderzoek conform KCAF richtlijnen uitvoeren in geheel Nederland.

WAAROM BVL Bouwadvies?

  • Meer dan 35 jaar ervaring: Met een geschiedenis van meer dan drie decennia hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in de funderingsector. Deze ervaring stelt ons in staat om complexe uitdagingen effectief aan te pakken en betrouwbare oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste normen.
  • Deskundig advies en begeleiding: Ons team van ervaren professionals biedt deskundig advies en begeleiding bij funderingsonderzoeken en herstelwerkzaamheden. We nemen de tijd om uw specifieke situatie te analyseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw behoeften voldoen.
  • Bewezen staat van dienst: We hebben een bewezen staat van dienst van succesvolle projecten en tevreden klanten. Onze betrouwbare dienstverlening en consistente resultaten hebben ons een reputatie van excellentie in de branche opgeleverd.
  • Klantgerichte aanpak: Bij BVL Bouwadvies staat de klant altijd centraal. We luisteren naar uw wensen, behoeften en zorgen, en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw project succesvol wordt afgerond binnen de gestelde tijd en budget.
  • Toewijding aan kwaliteit: Kwaliteit, integriteit en klanttevredenheid zijn de kernwaarden die ons leiden in alles wat we doen. We streven naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening en zetten ons in om de hoogste normen van professionaliteit en vakmanschap te handhaven.
caret-down caret-up caret-left caret-right
Henk van den Berg Directeur / Adviseur
Jan Willem Smit Adviseur
Joep Dingemans Adviseur
Ghislaine van Lieshout Administratie

Duurzaamheid

Duurzaamheid heeft binnen BVL een hoge prioriteit en in onze advisering wordt dit aspect in de ruimste zin des woords opgenomen. Uiteraard is het de verantwoordelijkheid van de...Lees verder

KLAAR om een stevige basis voor jouw woning te leggen?

Neem contact met ons op voor een funderingsonderzoek en ontdek hoe we jouw project kunnen ondersteunen!

Contactformulier